Termeni si conditii

Generalitati
      Folosirea (vizitarea sau comanda produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenelor si conditiilor.
     AutoEcu Diagnoza SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila. Accesand aceasta pagina puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acesteia.
Drepturi de autor
      Intregul continut al site-ului autoecu.ro este proprietatea Societatii, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea fara acordul Societatii a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
      Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului autoecu.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea, publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel daca nu s-a primit acordul scris in prealabil.
      Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.
Securitatea datelor personale si a informatiilor transmise
      Va rugam sa cititi informatiile despre protectia datelor personale pe pagina de mai jos:
- Informatii despre protectia datelor personale.
Declinarea responsabilitatii
      Preturile, disponibilitatea si descrierea produselor afisate pe site sunt informative iar fara confirmarea suplimentara informatiilor in mod scris din partea companiei, AutoEcu Diagnoza SRL nu isi asuma responsabilitatea legala pentru eventualele greseli de editare, afisare si/sau listare. AutoEcu Diagnoza SRL isi rezerva dreptul de a refuza comanda din considerente interne fara notificare prealabila. AutoEcu Diagnoza SRL isi rezerva dreptul de asi alege clientela cu respectarea Art.56 din Ordonanta 99/2000 cu modificari ulterioare, privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.
Frauda
      ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI autoecu.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL autoecu.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT ACEST FAPT, SAU CARE EXPLOATEAZA ERORI ALE APLICATIEI.
Litigii
      Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu cele de mai sus, vizitatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.