Garantia Produselor

Garantia Produselor

Toate produsele de folosinta indelungata ( testere, interfete diagnoza,programatoare etc) beneficiaza de garantie comerciala de 24 de luni pentru persoane fizice respectiv 12 luni pentru persoane juridice.

Aceasta este valabila doar insotita de factura si certificatul de garantie, avand toate sigiliile intacte.

Garantia se ofera doar pentru aparate nu si pentru softurile de utilizare care se ofera bonus.

Garantia se acorda prin inlocuirea componentelor defecte cu alte componente identice noi. Garantia este valabila doar la folosirea produselor in conditii normale. Nu ne vom asuma nici o responsabilitate in urmatoarele cazuri:

 1. Defectarea Testerului/Diagnozei datorata unor modificari cauzate, de factor uman sau instalare defectuoasa (folosirea altor softuri decat cele recomandate, update-uri etc)
 2. Defectarea Testerului/Diagnozei generata de functionarea necorespunzatoare a laptopului sau dispozitivul asociat interfetei.
 3. Defectarea din alte cauze decat cel legate de utilizarea expresa a produsului in sine.
 4. Desfacerea Testerului/Diagnozei sau inlocuirea componentelor sau cablajelor electronice.
 5. Defectarea Testerului/Diagnozei datorata unui accident fizic sau mecanic extern .
 6. Efectuarea inadecvata si neprofesionista a instalarii care poate genera functionarea necorespunzatoare a Testerului/Diagnozei.
 7. Nu oferim garantie in cazul depanarii neautorizate de noi a Testerului/Diagnozei. Fiecare aparat de diagnoza furnizat de firma noastra este stantat cu sigilii din hartie destructibila, orice incercare de depanare genereaza ruperea iremediabila a sigiliilor si astfel produsul nu va mai face obiectul garantiei.
 8. Orice Tester sau Aparat de diagnoza este acoperit de garantie doar daca se prezinta la noi in depozit in starea in care a fost livrat, fara urme de lovituri, vicii externe sau depanare defectuasa si neautorizata de catre terti.
 9. Orice Tester sau Aparat de diagnoza venit in service in garantie va fi reparat sau inlocuit cu un alt produs nou identic in cel mai scurt timp posibil.
 10. In functie de data constatarii defectiunii si in functie de modelul de tester sau aparat de diagnoza pe care-l detineti repararea sau inlocuirea produsului poate varia intre 7 si 30 zile lucratoare. Facem eforturi sustinute ca termenul maxim de 30 de zile sa fie respectat intotdeauna.
 11. Plata transportului pentru produsele trimise in service (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in sarcina AutoEcu Diagnoza SRL ; expedierea se poate face prin intermediul firmei de curierat GLS, In cazuri exceptionale si doar dupa confirmarea de catre vanzator, cumparatorul poate solicita sa se ridice coletul de la adresa de catre GLS curier la pretul preferential de 25 lei cost transport + 15 lei cost ridicare de la adresa.
 12.  In eventualitatea in care solicitarea de garantie este nejustificata, iar produsul functioneaza conform specificatiilor producatorului, solicitantul va achita costurile aferente transportului tur-retur, precum si costul de diagnosticare a produsului-100 lei.